top of page

Kaninhotell

Skärmavbild 2019-12-06 kl. 17.57.20.png
singelbur.jpg
hotellhagar.jpg

Kaninhotell

Vi erbjuder kaninpassning hos oss under hela året.

85kr/dag för grevie-kaniner.
110kr/dag för utomstående kaniner.
50kr/dag per burkompis oavsett vart de kommer ifrån.

 

Det går att välja mellan mindre bur eller större bur (se mått). De större kostar 25 kr/dag utöver ovanstående pris och är främst reserverade för kaninpar som är i behov av extra plats.

I priset ingår:
                        -Burplats utomhus
                        -Hage utomhus, om kaninen är van vid gräs
                        -Strö
                        -Hö

​                        -Grenar
                        -Daglig tillsyn
                        -Daglig motion
                        -Daglig rengöring av bur
                        -Matskål och vattenskål


​OBS! Medtag egen pellets

 

Boka plats på hotellet

 

OBS!
Bokningen är inte garanterad innan du fått svar via mail.
Dubbelkolla din mailadress innan du skickar och titta i skräpkorgen efter svar.

Önskad burstorlek:

Tack för din bokning! Vi återkommer med besked så snart vi kan.

Såhär funkar det:

Kaninerna som spenderar sin semester här tas omhand med kunskap och kärlek. Dvs de får klappar och pussar, rätt mat, daglig motion och sysselsättning samt är noga övervakade flera gånger om dygnet. Det är ytterst viktigt för oss att de mår bra under sin vistelse här och att ni som ägare känner er trygga i att lämna dem. 


Kaninerna är utomhus, därför kan vi tyvärr inte ta emot innekaniner mellan oktober-april. Utekaniner är välkomna året runt.
 

Allting som kaninen behöver ingår i priset, utom pellets.

Det kan vi inte erbjuda då alla kaniner äter olika pellets och plötsliga byten inte är hälsosamt för kaninens mage. Ta därför med pellets som räcker hela vistelsen!
Har kaninen någon favoritleksak eller annat som förknippas med "hemma" och ryms i bur eller hage så får det gärna medtages för kaninens skull.
Kaninerna spenderar tid i hagarna och bör därför vara vana vid gräs när de kommer hit, det finns även hagar med mindre gräs/plattor om de inte är vana. De får då sin motion utan att kunna äta gräs.

Bokning av passning görs via formuläret på bokningssidan, håll koll på våra öppettider innan du bokar kaninernas vistelse.

Det är ytterst viktigt att passa tiderna så att vi är hemma och kan ta emot/lämna iväg kaninen i lugn och ro. Det är en del förberedelser och ni ska få fylla i ett papper med uppgifter till kontaktpersoner, ev försäkringsbolag, betalning osv men även jag vill få information om kaninen och hur hens personlighet är, vad den gillar/inte gillar, vad den är van vid för att känna sig hemma m.m. Du ska även säga "hejdå, ses snart" till din kanin. 

Kostnaden för vistelsen betalas i förskott på incheckningsdagen, ha därför jämna pengar eller swish redo.

 

Avbokning:
0-7 dagar innan incheckning betalas 100% av vistelsen.
8-14 dagar innan incheckning betalas 50% av vistelsen.

Senare utcheckning än bestämt: Du betalar för de extra dagarna i samband med att du meddelar att din kanin inte kan hämtas bestämd dag.
Tidigare utceckning än bestämt: Du får betala även för de dagar som du inte avbokat senast 14 dagar innan incheckning. Inga pengar tillbaka pga att platserna varit upptagna för andra att boka.
Incheckning tidigare eller senare: Hör av dig och se om det är ledigt, kostnad tillkommer.

Sjuka kaniner får inte komma hit. Det ska ha gått minst 1 vecka sedan sista symtom. Gäller även ohyra. Det är viktigt att de andra hyresgästerna inte blir smittade. Burar saneras noggrant mellan gästerna.

 

Du kan även boka pellets, hö, halm eller andra tjänster som borstning och kloklippning till hämtningsdagen. Meddela detta i förväg.
 

 

Maila gärna om du har ytterligare frågor om kaninhotellet!

Varmt välkomna!

 

Vill du se mer från kaninhotellet?
Sök #greviekaninhotell på Instagram

bottom of page